C. Jaume Isern 75. Mataró – 937 57 28 73 – a.e.maresme1@hotmail.es

Tots els permisos

Tenim cursos intensius diaris i de cap de setmana.

Permisos de motocicletes

Permís AM

El teu primer pas cap a la llibertat sobre dues rodes: Obtén el permís AM i comença a explorar el món amb estil i seguretat.

Permís A1

Deslliga la teva passió per les motos: Amb el permís A1, posa’t al comandament i viu l’emoció de la carretera amb elegància i destresa.

Permís A2

Accelerem la teva ambició motera: Amb el permís A2, agafa velocitat cap a una nova dimensió de conducció, llibertat i aventura.

Permís A

El poder està a les teves mans: Amb el permís A, conqueriràs la carretera amb plena potència i confiança, sense límits per als teus somnis motociclistes.

Cotxes, camions i autocars

Permís C

El teu futur professional al volant: Amb el permis C, obriràs camí cap a noves oportunitats laborals amb seguretat i destresa al control de vehicles pesants.

Permís C+E

Domina les grans rutes amb excel·lència: Amb el permís C+E, conduiràs amb confiança i mestria vehicles pesants, fent camí cap a una carrera amb horitzons més amplis.

Permís D

Conducció de primera classe: Amb el permís D, et convertiràs en un expert conductor de vehicles de transport de passatgers, obrint la porta a un món de viatges i experiències úniques.

Permís B

Desperta la teva llibertat al volant: Amb el permís B, descobreix el plaer de conduir amb autonomia i comoditat, explorant nous camins sense límits.

Estem autoritzats per a tots els permisos i som capdavanters en la formació de professionals amb els cursos CAP tant de mercaderies com de viatgers.