C. Jaume Isern 75. Mataró – 937 57 28 73 – a.e.maresme1@hotmail.es

Nosaltres

Autoescola Maresme

tradició i empenta

la nostra història

Benvinguts al cor de Mataró, just al costat de la plaça de Granollers, on trobareu el nostre centre de formació amb més de 15 anys d’experiència. El temps pot passar, però el nostre esperit sempre serà jove i entusiasta, conduint-nos amb passió per oferir-te la millor preparació en el teu camí cap a l’èxit professional.

Amb orgull, estem autoritzats per a tots els permisos de conduir i som autèntics pioners en la formació de professionals, especialment amb els cursos CAP de mercaderies i viatgers. Aprendre amb nosaltres és com emprendre una aventura emocionant, amb guies experimentats que us acompanyaran en cada pas del camí.

I no us preocupeu pel calendari, perquè tenim cursos intensius diaris i fins i tot de cap de setmana per adaptar-nos a les vostres agendes. Som conscients que la vostra formació és important i volem ser sempre la vostra autoescola de confiança, perquè el vostre somni de conduir estigui a tocar de les vostres mans.

Així que us animem a embarcar-vos en aquesta experiència inoblidable amb nosaltres. Ens encantaria ajudar-vos a conquerir els carrers amb confiança i a obrir les portes a noves oportunitats professionals. Ens veiem a la carretera, a punt per començar el viatge junts!